HAKKIMIZDA

2009 Yılında Bensu Pınar Aktel tarafından kurulup ithalat, ihracat ve perakende tüketim alanında faaliyet göstermeye başlayan şirketimiz Bnslife Global İthalat İhracat şirketi olarak devam etmektedir.

Şirketimiz Rusya, Hollanda, Italya, Qatar, Dubai, Bangladeş, Çin, Hindistan da faaliyet göstermiş bulunmaktadır.

2017 yılında e-ihracat,2019 yılında e-ticaret alanlarında markalaşmaya gitmiştir. Şirketimiz bünyesinde bulunan www.almazmisin.com e-ticaret alanında kozmetik, anne bebek ürünlerini Türkiye online platfromlarında ve diğer ülkelerde online olarak satışlarını gerçekleştirmektedir.

Şirketimiz ve kurucumuz Bangladeş MIMPEX Asia BD ve Acı holding firmalarının Türkiye yasal temsilcisidir. Türkiye’den bir çok alanda ithalat ve Bangladeş den Türkiye ye Jute ipliğini getirmektedir.

HEDEFLERİMİZ

13 yıldır Türkiye ekonomisinin geliştirilmesinden dış ticaret faaliyetlerine çalıştığımız her alanda en iyi olmayı hedefliyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda dış ticaretin ilklerine imza atıyor, imkânsızı başarmak için çalışıyor ve dünyada ulaşılması zor pazarlara ulaşıyoruz.

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Dünya kaynaklarının hızla tükenmekte olduğu, küresel ısınma ve su sorununun daha önce hiç olmadığı kadar kritik seviyelere ulaştığı günümüzde; tüm şirketlerin sürdürebilirlik politikasına sahip olması gerektiğine inanıyoruz. Eko sistemi bozmadan, dünya kaynaklarını sorumsuzca harcamadan ve attığımız her adımda ciddi önlemler alarak iş yürütmek; gelecek nesillere karşı sorumluluğumuz diye düşünüyoruz.

Biz Bnslife Global olarak, sürdürebilirlik politikamızda; 2015 yılında Birleşmiş Milletler’e üye 193 ülke tarafından kabul edilen “Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini benimsiyoruz. Daha iyi bir dünya, daha temiz kaynaklar ve daha adil bir yaşam için belirlenen 17 Amaç ve 169 Hedef bizim de başucu rehberimiz.

Sürdürülebilir bir yaşam için tek tek bireylerin gücüne inanıyor ve yüzlerce çalışanı olan bir şirket olarak tüm bu güçleri bünyesi altında toplayıp küresel bir fark yaratabilmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Gelecek nesillere sürdürülebilir bir yaşam sağlayabilmek için bugünden doğru seçimler, doğru kararlar ve doğru adımlar gerektiğine inanıyoruz.

İNSAN KAYNAKLARI

Bnslife Global İthalat İhracat Ltd Şti., hızlı ve istikrarlı büyüme çizgisinin ancak çalışanlarının özverili çalışma ve çok yönlü destekleri ile elde edileceğini bilmektedir. Bu nedenle Bnslife Global , insan kaynaklarına yatırım yapmayı kendisine ilke edinmiş ve bu ilke uyarınca şirket politikalarına yön vermektedir. Sürekli değişen ve her geçen gün daha da rekabetçi hale gelen pazar koşullarında, sürdürülebilir başarının, çalışanlarının sürekli gelişim, değişim ve eğitim içerisinde olması ile mümkün olduğunun bilinciyle, çalışanlarının kariyer gelişimlerini planlı şekilde takip etmektedir.

Uzun yıllar mutlu bir şekilde çalışmak istenilecek çalışma ortamını yaratmayı hedefleyen Bnslife Global İthalat İhracat Ltd Şti., çalışanlarına hissettirdiği birlik ve aile olma duygusu ile, gerek profesyonel, gerekse de sosyal yaşamlarında çalışanlarının kişisel gelişimleri için her türlü desteği sağlamaktadır.

Bnslife Global İthalat İhracat Ltd Şti. insan kaynakları ilkeleri arasında en önde ortak şirket değerlerine bağlılık gelir ki, bu değerler, müşteri odaklılık, güvenirlilik, yenilikçilik, liderlik ve takım ruhudur. Bnslife Global çalışanlarına, fırsat eşitliği, katılımcılık, şeffaflık, rekabetçilik, dürüstlük, iş ahlakı ve güven ilkeleri ışığında bir ortam sunarken, gerek çalışanların kendi arasında gerekse de çalısanlarının şirkete karşı aynı ilkelerde bağlı olarak davranmasını bekler.

Pazar lideri olma hedefinin ancak ve ancak çalışanları ile birlikte gelişerek ve büyüyerek mümkün olduğunun farkındalığıyla, insana yatırım yapmaya devam edecektir.

Aşağıda yer alan genel iş başvurusu formu ile, firmamıza iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvurunuz için açık pozisyon mevcut ise değerlendirilip, size geri dönüş yapılacaktır. Eğer açık bir pozisyon mevcut değil ise, başvurunuz ilerleyen zamanlarda değerlendirilmek için beklemede kalacaktır.

Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz

KALİTE BELGELERİ

BASIN